Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

ESCRIUREM…

Participació aclaparadora en la proposta feta des d’Educació Visual i Plàstica aquesta setmana passada (del 23 al 27 de març). Alumnes dels diferents cursos de Secundària estaven convocats a participar en l’elaboració d’un vídeo col.lectiu.

La proposta partia de la cançó de Miki Núñez “Escriurem” i els i les alumnes de 4t d’ESO s’encarregaven de confeccionar cartells i 1r cicle d’ESO, tenien l’encàrrec de dibuixar “UN BON DIA”. La intenció de tot plegat, era aconseguir un vídeo amb missatges d’agraïment, suport, ànims… a TOTHOM! Als que ens quedem a casa, als que han de treballar per tal que el món continuï funcionant, als que treballen als hospitals, als que cuiden persones dependents, als que fabriquen contrarellotge materials per la sanitat, als que obren les botigues per tal que puguem comprar, a la gent creativa que ens planteja reptes o ens dóna propostes a les xarxes, als transportistes, als que tanquen el seu negoci malgrat les pèrdues… un llarg etc…

Amb la intenció de fer-ho públic i que el missatge pogués arribar arreu. Els dibuixos ens servirien en aquesta ocasió, per fer arribar un missatge al MÓN: d’esperança, d’agraïment, d’ànim… Però també, per donar-nos suport entre nosaltres, companys i companyes, amics i amigues, professors i alumnes… i a seguir animats malgrat les circumstàncies. Perquè estem visquen una situació històrica i que marcarà de ben segur les nostres vides i les que encara han de venir. 

Es tractava de ser creatius! La proposta era fer un dibuix o un cartell i fotografiar-se amb ell. Però la instrucció més important de totes, era que fos quina fos la proposta, calia POSAR-HI EL COR! Doncs quan el missatge prové del COR és quan arriba a la gent! Ara que hem aconseguit la fita, compartiu-lo amb la gent que estimeu i feu-lo arribar tan lluny com vulgueu! Que s’escampi el missatge arreu! Que arribi a tots els CORS…

Escriurem que hem estat creatius malgrat el confinament, que ens hem quedat a casa amb l’esperança posada en que tot anirà bé, malgrat no serà fàcil!

Moltes gràcies per fer possible aquesta proposta!

TOT ANIRÀ BÉ!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website