Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

3 ALUMNES DE 2n D’ESO FINALISTES DE L’AUDI CREATIVITY CHALLENGE

L’equip Fsociety format per la Carla Vivas, la Marta Baraldés i la Berta Verdaguer de 2n d’ESO A són finalistes del Audi Creativity Challenge.

Aquest any, el repte era innovar en l’àmbit social i el seu projecte Chippet consisteix en crear un xip per alertar quan hi ha un maltractament als animals de companyia. Clica a vídeo per veure’l.

Les Fsociety, seran un dels 10 equips (de més de 500 que hi han participat), que aniran a la final a Madrid el proper 21-22 de juny. Allà treballaran el projecte assessorats per experts, i el presentaran davant un jurat professional en projectes emprenedors. Un dels 10 equips serà el guanyador final, anat el juliol a Silicon Valley (Estats Units), on aprendran de les grans empreses innovadores i desenvoluparan el seu projecte per fer-lo realitat.

Per tal de poder-los donar un cop de mà, l’equip Fsociety necessita el màxim de likes a Facebook, ja que aquests likes són el 20% de la seva puntuació final. Clica a la pàgina de Facebook Audi Creativity Challenge i fent like podràs ajudar a fer realitat el seu somni!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website