Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ IMPULSA UN WEB AMB RECURSOS I ORIENTACIONS DE L’ÀMBIT DE PSICOPEDAGOGIA

Els diferents departaments i grups de treball  d’orientació i psicopedagogia de la xarxa de centres de Vedruna Catalunya Educació han impulsat una nova iniciativa amb la finalitat de convidar a la reflexió i orientar a educadores i educadors en general.

D’aquesta manera neix el nou portal  Vedruna Catalunya Psicopedagogia, un espai web amb recursos i assessorament per a mestres, professors, famílies i públic general on s’hi troben reflexions a l’entorn de temes vinculats al desenvolupament de l’infant i jove.

Així, s’hi poden llegir articles i publicacions  que van des de l’assetjament escolar fins a aspectes que tracten l’educació emocional o la neurologia i neurodidàctica, entre d’altres. Internet, Xarxes Socials, Videojocs o transtorns recorrents en el procés d’aprenentatge dels alumnes són també àmbits a destacar en el nou portal.

Amb tot, es vol acompanyar la comunitat educativa cap a un millor coneixement de tot un seguit d’aspectes, moltes vegades essencials, en el desenvolupament sa i integral del nen/a. El portal, també ofereix informació del conveni de col·laboració i investigació que la xarxa d’escoles té amb l’Hospital Sant Joan de Déu amb l’objectiu de crear eines d’orientació diagnòstica dels principals trastorns d’aprenentatge escolars.

Amb tot, és una manera més de crear comunitat, de visibilitzar eines i recursos i oferir assessorament a tots els qui d’una manera o altra intervenen en processos educatius.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website