Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

7è TORNEIG DE LA FLL A LA UVIC

Aquest dissabte hi ha el 7è Torneig de la First Lego League a la UVic i, dels 38 equips participants, hi ha un equip format per nois i noies de 1r d’ESO de la nostra escola. Parel·lelament, diumenge es realitza la First Lego League Jr on els alumnes de 2n i 4t de primària, també hi participen mostrant els resultats dels projectes treballats durant tot el trimestre.

First lego League és el programa per joves d’entre 10 i 16 anys que permet descobrir la diversió per la ciència, la tecnologia, la enginyeria i les matemàtiques (STEM) metre resolen problemàtiques reals a través d’un aprenentatge significatiu i lúdic.

El programa inspira als joves a crear idees, resoldre problemes i a superar obstacles, alhora que els permet guanyar confiança en l’ús apropiat de la tecnologia. Els participants col·laboren, cooperen i desenvolupen habilitats de treball en equip imprescindibles en un món laboral dinàmic i en constant canvi.

Si voleu anar a animar als nostres alumnes només cal que us dirigiu, a partir de les 8:30 h, a la Universitat de Vic a l’edifici del Campus de la Torre dels Frares (Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC), C/ de la Laura 13).

Per a aquells familiars o amics que no puguin desplaçar-se fins a Vic, però que tinguin interès en seguir de ben a prop la competició, sapigueu que, com en anys precedents, podreu seguir-la en directe per internet a través del web del canal de televisió local El9TV. Addicionalment, El9TV també retransmetrà l’esdeveniment en directe per televisió a la comarca d’Osona.

Molta sort a tots els participants!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website