Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

ÈXIT ROTUND DELS NOSTRES EQUIPS A LA FIRST LEGO LEAGUE

El passat cap de setmana, 9 i 10 de febrer, els nostres alumnes de 2n i 4t de primària, amb 20 equips, i un equip format per alumnes de 1r d’ESO, van participar al 7è Torneig de la First Lego League a la Universitat de Vic.

 

Dissabte va ser el torn per el nostre equip de 1r d’ESO anomenat EVT- Team amb el repte Into Orbit. El repte té per objectiu promoure les vocacions en ciència, tecnologia i valors d’equip i emprenedoria. Després de treballar-hi molts mesos van presentar el seu projecte “Circular Space” sobre com aprofitar el temps i mitjans destinats a fer esport dins la ISS (International Space Station). També van haver d’explicar el projecte tècnic del robot i els valors treballats, molts fora l’horari escolar.

Si voleu veure el seu projecte científic podeu accedir-hi a través del seu sites. Site EVt-team

El gran treball i dedicació va tenir recompensa ja que aquest equip va obtenir el Premi “Premio Fundación Princesa de Girona al Emprendimiento: Reconocimiento al equipo que ha demostrado una gran iniciativa y confianza durante todo el torneo, ha sabido afrontar con madurez los problemas planteados y ha encontrado soluciones efectivas a las adversidades surgidas durante la preparación y desarrollo de FIRST LEGO League”.

 

Diumenge va ser el torn dels alumnes de primària participant en el repte Mission Moon. La jornada va transcórrer, com ja és habitual, en un ambient d’aprenentatge molt especial. Els equips van presentar els seus treballs a les aules de la universitat i davant d’un jurat i les famílies que, com sempre, van mostrar-se d’allò més receptives a col·laborar.

La presentació consistia en una exposició oral a través d’un plafó informatiu i posteriorment l’exhibició de la maqueta i la seva posada en funcionament. La construcció de la maqueta i el projecte de LEGO formen part de la programació habitual de 2n i 4t de Primària a la nostra escola i ha aportat a l’alumnat quasi bé dos mesos d’aprenentatges i aprofundiment a un tema central molt suculent: la lluna.

La nostra missió a la lluna ha sigut un èxit absolut.

Des d’aquí volem felicitar a tot l’alumnat per tota la feina feta i sobre tot pels aprenentatges assolits!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website