Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

AJORNADES LES PORTES OBERTES

Abans que res, us desitgem que pugueu anar passant aquests dies de confinament i que, sobretot, la salut us acompanyi. Ja sabeu que l’escola no deixa de treballar, si bé ens hem hagut d’adaptar a aquestes circumstàncies que, com sabeu, són canviants i no ens permeten de fer projectes que no siguin a curt termini.

Com ja heu vist, el període previst per a les preinscripcions s’ha ajornat i per tant, totes aquelles activitats que havíem preparat amb moltes ganes: Trobades amb les famílies d’Educació Infantil i d’Educació Primària, Xerrada noves famílies P3, Jornada de Portes Obertes i visites a l’escola també s’han hagut d’ajornar. 

No sabem si serem a temps de poder-les fer de manera presencial però, per la nostra part, hem habilitat formulari google que us posarà en contacte amb nosaltres i d’aquesta manera us podrà servir per consultar-nos qualsevol aspecte que vulgueu conèixer de la nostra escola, des de temes merament administratius fins a qüestions acadèmiques o de funcionament i organització. Tot l’equip directiu, educatiu i administratiu resta a la vostra disposició per atendre-us. Recordem també que, si ho desitgeu, podreu veure part de la nostra escola i les activitats que fem, visitant el nostre perfil d’instagram. 

Us volem transmetre tranquil·litat encara que són dies difícils per a tothom. El nostre equip us ajudarà en tot el que calgui perquè, per a nosaltres, l’escola no són només les classes i les tasques escolars; l’escola és la comunitat i tothom en forma part: famílies, pares i mares, nens i nenes, mestres, professors i personal d’administració i serveis.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website