Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

DIPLOMA DUAL / HIGH SCHOOL DIPLOMA

En la missió de potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme des d’aquest curs 2019-20, hem signat un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 200 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 15.000 de virtuals.

Mitjançant aquest conveni, volem continuar el proper curs escolar 2020-2021, un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 2n [3r] d’ESO.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes de [2n], 3r i 4t d’ESO podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza online. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació obtinguda a l’escola, la titulació nord-americana de High School.

Són molts els valors i els avantatges que el Diploma Dual aporta als alumnes, entre les quals destaquen els tres objectius principals del programa:

–       Immersió lingüística: Tot el programa es duu a terme en anglès des del primer moment, i ofereix un contacte constant i directe amb els EUA

–       Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital.

–       Immersió personal: Afavoreix un gran nivell d’autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball.

Clicant a testimonis, podràs veure i escoltar una sèrie de testimonis d’alumnes, professors, pares i mares.

Si hi estàs interessat, et convoquem el dilluns 16 de març a les 20:30h a la Sala d’actes de l’escola. T’esperem!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website