Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

ARRENQUEM EL CURS AMB FORÇA!

El curs ha començat amb força! Des del dia 6 de setembre, els nostres passadissos tornen a estar plens de rialles i ambient d’aprenentatge, l’escola torna a ser escola i l’equip de mestres treballa amb ganes perquè aquest sigui, sens dubte, un curs memorable ple de moments únics.

A més, no hem de perdre de vista que, el present, serà el curs on es commemoraran els cent cinquanta anys de la nostra escola, que no són pas pocs, i això ens fa una il·lusió especial. Quantes generacions de tonenques i tonencs han passat per les nostres aules! Ben segur que trobarem ocasió per celebrar-ho junts i fer l’homenatge que es mereix a la nostra escola. Estigueu atentes a les nostres xarxes socials perquè allà serà on s’aniran anunciant el seguit d’actes que es duran a terme per tal de commemorar aquest fet.

En tot cas, però, i centrant-nos en una de les grans i visibles novetats per alumnat i famílies, estem molt contents de poder-vos explicar que el nostre pati ha incorporat un espai per poder gaudir dels moments de lleure amb més alegria. I és que sí, tenim jocs GEGANTS! Els nostres alumnes, a partir d’ara, podran utilitzar-los a l’hora del pati de manera responsable per tal de compartir amb amics i amigues una estona lúdica de més qualitat.

Els jocs en qüestió són, a més, diferents propostes que fomenten l’estratègia o la creativitat, ja que es tracten d’uns escacs, un tres en ratlla i un set de construcció per tal de fer volar la imaginació de les més atrevides.

Per acabar, només resta dir-vos que estem a la vostra disposició pel que calgui i que, som casa vostra. Per una escola de qualitat, continuarem fent comunitat i fomentant l’estima pel nostre poble i la seva gent! Bon curs!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website