Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

NOVA BIBLIOTECA, NOU PIANO, ASSISTENTS DE CONVERSA… QUIN OCTUBRE A L’ESCOLA!

A l’escola encarem l’octubre amb moltes novetats! Després d’iniciar el curs explicant-vos l’adquisició de nous jocs gegants al pati, arriba l’hora de fer-vos saber tota una colla de notícies que no ens poden fer més il·lusió. Llegiu!

En primer lloc, l’aula de música de l’escola continua creixent. Com bé sabeu, donem molta importància a tot l’aprenentatge emocional i acadèmic que s’adquireix a través dels sabers musicals. Per aquest motiu, sempre celebrem que arribin nous instruments i més si són de la mida i elegància del nou piano! Si voleu veure com de bé ha quedat, podeu donar un cop d’ull a l’Instagram de l’escola (@Vedruna_Tona) on hi trobareu un vídeo!

L’octubre també és moment de fer-vos saber que, com cada any, tindrem al nostre equip docent a dues assistents de conversa en llengua anglesa arribades de diferents llocs del món. En aquest cas, el nostre alumnat gaudirà de l’acompanyament de l’Alissa (Sud-àfrica) i la Kristine (Irlanda) que, a més de parlar amb els infants i adolescents tot el dia en anglès, els hi podran fer arribar un bocí de les seves cultures. Benvingudes!

Finalment, dir-vos que des del dilluns 2 d’octubre ja hi ha disponible la nostra nova biblioteca! Després d’un procés de renovació amb l’objectiu de generar un espai de confort que propicií la bona lectura i la fomenti, la biblioteca es troba a disposició de totes aquelles persones que en vulguin fer ús. A més, i com a novetat, durant les hores del pati estarà oberta perquè el nostre alumnat pugui entrar-hi a passar una bona estona.

El curs no para! Ja ho sabeu: l’escola és casa vostra!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website