Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

EL NOSTRE GRANET DE SORRA AMB LA MARATÓ 2020

Aquest any, la 29a edició de La Marató de TV3, que tindrà lloc el 20 de desembre, estarà dedicada a la COVID-19. Sota el lema “Aquesta Marató toca a tothom” i amb el propòsit d’acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la COVID-19 i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies, els dies 9, 10 i 11 de novembre, professionals de la salut faran diferents sessions divulgatives als grups de cicle superior de Primària i a tota Secundària de la nostra escola.

Totes les sessions, de seixanta minuts de durada, segueixen un protocol d’actuació i un programa elaborat per la Fundació, i es desenvolupen amb el suport de material audiovisual creat expressament. 

Seguint els protocols i mesures de prevenció, enguany les xerrades es faran telemàticament mitjançant una plataforma virtual, la qual permetrà una comunicació directa i interactiva entre el divulgador i els nostres alumnes.

Per altra banda, com a escola volem aportar el nostre granet de sorra i participarem en el 22è concurs “Pinta La Marató”, convocat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la Fundació de la Marató, el Departament de Treball i Afers Socials i Famílies. Així doncs, el proper divendres 13 de novembre, dedicarem la jornada a “pintar” la nostra visió de com ens ha afectat la malaltia i cada grup estable, des de P3 fins a 4t d’ESO, dissenyarà  el seu propi cartell gegant.

Si voleu conèixer més sobre la Marató d’enguany, ho podeu trobar clicant a l’enllaç MARATÓ TV3.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website