Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

VOLS SABER QUÈ FAN I COM S’HAN ORGANITZAT AQUEST CURS A MENJADOR?

El servei de menjador escolar és un espai educatiu que l’escola ofereix a totes les famílies facilitant-los una bona alimentació i una atenció adequada als seus fills. Seguint el mateix model que ha aplicat l’escola, el servei de menjador ha adaptat els espais i els horaris a la pandèmia que vivim respectant el grup bombolla de cada línea i curs. Així doncs, el servei de menjador d’aquest curs és el següent: 

 • Educació Infantil (12:45 – 14:45h.): Hi ha una monitora encarregada per cada grup-classe, la qual els serveix el dinar, desinfecta l’espai utilitzat i es fa càrrec de l’estona lúdica del grup. Per tal d’evitar contactes, s’ha establert una roda d’espais. D’aquesta manera, els nens i les nenes, quan acaben de dinar:
  • Es queden a l’aula jugant i/o fent manualitats,
  • Surten al pati d’Educació Infantil,
  • Es queden a l’aula mirant una pel·lícula/capítol d’alguna sèrie infantil o
  • Van a la sala de psicomotricitat i juguen amb el material de la sala.

 

 • Educació Primària: Per tal de respectar l’aforament dels espais i evitar les trobades entre grups bombolla, l’espai de menjador de primària s’ha dividit de la següent manera:
  • Hi ha dues monitores fixes al menjador que serveixen el dinar i garanteixen la desinfecció de l’espai i el material utilitzat en cada cas.
  • Paral·lelament, hi ha una monitora de referència que té al seu càrrec dos cursos: una monitora per 1r i 2n, una per 3r i 4t i una per 5è i 6è que està tot el servei de menjador amb els grups que té al seu càrrec.  
  • Seguint el model d’Educació Infantil, s’ha sectoritzat el pati per tal que cada classe tingui un espai on poder jugar i relacionar-se amb el seu grup. Així doncs, cada dia van a un espai diferent. 
   • 1r i 2n de Primària (12:45 – 14:45h.). El seu horari al menjador és de les 12:45 a les 13:20h. Un cop han acabat, baixen amb mascareta a l’espai del pati que els pertoca. Allà hi juguen fins a les 14:45h.  quan entren de nou a l’aula.
   • 3r i 4t de Primària (13:00 – 15:00h.). El seu horari al menjador és de les 13:25 a les 14:00h. Un cop han acabat, baixen amb mascareta a l’espai del pati que els pertoca. Allà hi juguen fins a les 14:50h. quan entren de nou a l’aula.
   • 5è i 6è de Primària (13:00 – 15:00h.). El seu horari al menjador és de les 13:05 a les 13:40h. En aquest cas, els alumnes mengen al laboratori (espai que està al costat del menjador) per tal d’evitar contactes entre grups bombolla. Un cop han acabat, baixen amb mascareta a l’espai del pati que els pertoca. Allà hi juguen fins a les 14:50h. quan entren de nou a l’aula.
  • Al llarg del curs, s’aniran realitzant diferents activitats relacionades amb alguna temàtica concreta per tal de dinamitzar l’estona al pati. Les darreres activitats que es van dur a terme van ser relacionades amb la castanyada.

 

 • Educació Secundària: De dilluns a dijous, els alumnes d’ESO, quan acaben classe a les 13:30h, s’esperen al seu espai del pati fins a les 14:10h. que pugen a dinar. Un cop han acabat, baixen cadascú a la seva aula per respectar el grup bombolla i s’esperen a la seva classe fins que comencen de nou l’hora lectiva. Per altra banda, els divendres, que acaben classe a les 14:00h., s’esperen deu minuts a la seva aula i la monitora els va a buscar per pujar a dinar.

Si voleu veure els menús pensats per el mes que ens trobem, només heu de clicar a Menú del mes.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website