Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

COLES X GREENPEACE

A l’Escola Vedruna de Tona, fa 10 anys que som Escola Verda. Dins el Pla Anual treballem els ODS i aquest any en concret l’ODS 6 Aigua neta i sanejament,  i l’ODS 14 Vida submarina. 

Per la situació d’emergència climàtica i la greu sequera, considerem molt important conscienciar a l’alumnat sobre el valor i l’estalvi d’aigua. Alguns professors, de fa molts anys, són socis de Greenpeace, i amb l’Equip directiu del centre els ha semblat una ocasió ideal per adherir-nos a ColesXGreenpeace per donar a conèixer aquesta ONG a tots l’alumnat, ciutadans i futurs conservadors del planeta.

En concret ens hem afegit a la campanya de recollida de fons #salvarlaigua amb el repte “Art i Medi Ambient” pel que crearem obres d’art que exposarem a la Festa Major de l’Escola, i farem “pagar” una aportació destinada per a Greenpeace.

Per encetar aquesta campanya, el passat 22 març, Dia Mundial de l’Aigua, vàrem tenir un parell de tallers (a 4t ESO i 4t primària) de la mà de la Rosa i la Susanna, dues fantàstiques voluntàries de Greenpeace.

Tot seguit, vàrem fer una acta Institucional, amb 600 alumnes i tot el professorat, acompanyats per Greenpeace pintant un gran mural dels ODS començant pels de l’Aigua, i recordant quan d’important és #salvarlaigua.

Des d’aquí volem donar les gràcies a la presència de Greenpeace a l’escola, als valors que transmet, i a la perseverança per salvar el planeta blau. Ens sentim orgullosos de formar part de ColesXGreenpeace.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website