Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

TORNA LA ULTRA CLEAN MARATHON

Aquest any Vedruna Catalunya Educació torna a participar a la cursa de plogging  de l‘Ultra Clean Marathon que tindrà lloc a Vic aquest dissabte 18 de març. 

L’Ultra Clean Marathon (UCM) és un gran repte esportiu i ambiental. Vol activar la consciència ambiental entre les persones esportistes, i apel·lar a la seva capacitat d’acció per la natura. Per això l’UCM és una cursa on es corre, es recullen residus abandonats als espais naturals (plogging), es coneixen els problemes ambientals en cada punt d’avituallament i es dóna l’import de les inscripcions a projectes de conservació de la natura i defensa del medi ambient.

Enguany es disposa de la possibilitat de poder fer dos circuits diferents. Un més curt i lleugerament més planer, que consta de 32,4 quilòmetres repartits en 3 trams, i un altre més de muntanya i bastant més llarg de 57,5 quilòmetres en 6 trams.

Vedruna Catalunya Educació hi participa amb 3 equips i, un d’ells estarà format per la Mercè, l’Àlex, la Sandra i l’Oliver, mestres i professors de l’escola.

Molta sort!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website