Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

LET’S CLEAN UP!

L’Escola Vedruna de Tona un any més diu sí al Let’s Clean Up Europe (LCUE) i aquest any també participarem en l’acció en xarxa que la Mancomunitat la Plana ha impulsat a tots els centres educatius mancomunats.


Amb l’objectiu de conscienciar els i les alumnes sobre la importància de mantenir net el nostre espai natural, cada grup bombolla de l’escola sortirà a netejar un parc o bosc del nostre municipi.


L’acció continuarà a l’escola on farem un càlcul del total de residus recollits de cada fracció amb una fitxa que ha elaborat la mancomunitat i ens ajudarà a reflexionar, per aconseguir que l’acció vagi més enllà de la neteja, i serveixi per conscienciar i millorar l’entorn natural proper.


A més de les escoles i l’institut, l’Ajuntament de Tona en col·laboració amb la Mancomunitat La Plana, organitzarà una acció de neteja a nivell de municipi el dia 5 de juny, dia mundial del medi ambient. En tot moment es compliran les mesures de prevenció establertes per la COVID-19. Us animem a participar-hi!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website