Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

TORNA EL DIPLOMA DUAL

En la missió de potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme des de l’escola, per tercer any consecutiu, hem signat un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 200 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 15.000 de virtuals.

Mitjançant aquest conveni, volem continuar el pròxim curs escolar 2021-2022, un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 2n , 3r o 4t d’ESO.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza en línia. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament amb la convalidació dels seus estudis de Batxillerat, els farà aconseguir, a més de la titulació obtinguda aquí, la titulació nord-americana de High School.

Són molts els valors i els avantatges que el Diploma Dual aporta als alumnes, entre les quals destaquen els tres objectius principals del programa:

  • Immersió lingüística: Tot el programa es duu a terme en anglès des del primer moment, i ofereix un contacte constant i directe amb els EUA.
  • Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital.
  • Immersió personal: Afavoreix un gran nivell d’autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball.

Si estàs interessat o interessada a inscriure’t al Diploma Dual el curs vinent, la data màxima de lliurament de la documentació (còpia de la inscripció online i acceptació dels preus) signat per les famílies s’ha de lliurar a la porteria de l’escola abans del 31/05/21.

Per més informació maiteplanas@vedrunatona.cat

Inscripció online: www.academicaschools.es/inscripcion/925

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website