Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

LLEGIM CIÈNCIA, CONFERÈNCIA A CÀRREC DE VICENTE MUÑOZ PUALLES

Avui, 26 de febrer, els alumnes de l’optativa de Biologia i Geologia de 4t d’ESO han assistir a la conferència a càrrec de Vicente Muñoz Pualles dins el Llegim ciència, activitat que relaciona la ciència, la lectura i l’escriptura.

Prèviament, els alumnes han hagut de llegir el llibre ” El Ayudante de Darwin”, el qual han treballat fent comentaris i preguntes que han quedat recollides al bloc de la matèria. Finalment, han hagut d’escriure una carta amb la següent condició; “Posa’t a la pell de Syms Covington. L’expedició ja s’està acabant i esteu retornant a bord del Beagle. Escriu una carta a la teva família explicant l’experiència durant aquests últims anys ” amb la qual han participat al Premi Llegim Ciència que organitza la Universitat de Vic.

Després de la conferència ha tingut lloc el lliurament dels premis als relats guardonats, on el nostre alumne Asier Puigsasllosas ha aconseguit un accèssit. Felicitats!

Si en voleu saber més, podeu accedir a la pàgina Tertúlies de literatura científica de la web de la Universitat de Vic on explica més detalladament què són aquestes tertúlies. També podeu accedir al blog de Biologia de 4t d’ESO clicant a El codi de la vida.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website