Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

NOU PATI! NOVA VIDA! NOUS APRENENTATGES!

El passat divendres dia 5 d’abril, l’Escola Vedruna Tona va viure una jornada memorable d’estrenes i nous aprenentatges amb la inauguració de la remodelació del pati. Sens dubte, una tarda de les que fan sentir-nos orgullosos de la nostra comunitat educativa i projecte.

Però… Quines són aquestes novetats? Doncs bé, indubtablement haver substituït l’antic castell per noves estructures de fusta gran format és el que ha causat més furor en el nostre alumnat. Això, a més, va acompanyat pels jocs gegants dels quals ja us havíem parlat a principi de curs i tot plegat fa una patxoca que ens fa estar molt contents!

El pes de la festa, però, el va portar en gran part l’equip d’Escola Verda que, aprofitant l’avinentesa, va celebrar els 10 anys d’adhesió de Vedruna Tona a aquest segell de sostenibilitat i qualitat. Ser escola verda és una responsabilitat i una alegria i, com es pot comprovar justament al pati, és present en tot allò que fem. Per aquest motiu, vam inaugurar el mural dels ODS amb presència de l’alcalde de Tona, Lluís Ges, i la tècnica de la Mancomunitat la Plana, Mariona Bigas. El mural llueix, des d’aquest dia, a la paret principal del pati i s’hi poden llegir tots els “Objectius de Desenvolupament Sostenible” que, amb esforç, treballarem perquè calin a dins del nostre alumnat. El món millor que volem, comença, sempre, per intentar fer una millor escola i un millor entorn proper.

Ja per acabar, també vam poder ensenyar a les famílies els nous arbres que hem plantat per tal de poder-ne aprofitar l’ombra i fer més verd el nostre recinte i, òbviament, vam poder gaudir del concert de versions de “Mai Halis” i els jocs amb material reciclat de Katacrak.

Agraïm, per descomptat, la participació de totes les famílies i de tothom qui va acostar-se i va participar de la festa d’una manera o altra. Entre totes i tots fem Vedruna Tona! Entre totes i tots fem poble!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website