Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

PINTA LA MARATÓ

Tal i com us vam explicar en l’anterior notícia, el divendres 13 de novembre tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 4t d’ESO, vam dedicar tota la jornada a “pintar” la nostra visió o el nostre punt de vista respecte a la COVID-19, lligat amb la Marató d’enguany i el concurs “Pinta la Marató”.

Va ser doncs, un dia bonic, un dia per compartir moments, un dia de gaudir tots junts, col·laborant amb la causa. Un dia de reflexions, de somriures, de comprometre´ns amb la societat, amb nosaltres mateixos, amb l’actual situació… amb un resultat final molt enriquidor en tots els sentits.

Creacions originals, úniques, creatives, reflexives  i plenes de força, de llum i de color.

Tot aquest treball, també des de Pastoral, ens va fer reflexionar i pensar en l’objectiu d’aquest any “comprometre’s és renovar-se”. Ens hem compromès amb la causa que la tenim ben present i hem col·laborat vivint el moment present. I si, perquè no, també ens hem renovat amb ganes, empenta, il·lusió i molta actitud de continuar caminant malgrat les “pedres” del camí. Cal dir també que totes les creacions formaran part de la decoració dels diferents espais de la nostra escola. Si estem compromesos podrem amb TOT. 

Gràcies a tots i a totes per demostrar il·lusió i empenta una vegada més.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website