Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

CELEBREM LA CASTANYADA

A l’escola estimem les nostres arrels i ens agrada celebrar totes les festes populars del calendari. Perquè sí, la millor manera de saber cap on volem anar és, tot sovint, mirar d’on venim. Així doncs, com a tantes llars catalanes, aquest passat 31 d’octubre vam celebrar la Castanyada!

Al matí, un grup d’àvies i avis van venir a ajudar-nos a torrar totes les castanyes que entre tot l’alumnat havien portat al llarg de la setmana anterior. Aprofitem per agrair-los la implicació i, de nou, festegem amb alegria el fet de fer comunitat, perquè és una cosa que ens encanta i que ens fa més rics com a centre educatiu. A més, totes les nenes i nens de Primària van poder sortir a impregnar-se de l’olor de llenya cremada i brasa al voltant de les fogueres on, a més, van cantar-hi cançons per ambientar-se.

La comunió entre totes i tots va arribar al seu punt àlgid, però, amb els apadrinaments entre cursos per tal de menjar tots junts les castanyes. Alumnat de Secundària va acompanyar a les més petites de la casa (Infantil) a recollir les seves castanyes torrades i, en general, tots els cursos van fer aparellaments entre classes per compartir junts una estona de tradició i tardor.

La jornada festiva va acabar a la tarda amb la ja típica representació del conte de la castanyada per part d’alumnes de 4t d’ESO. La història, però, va ser escrita per infants de 6è de Primària i, d’aquesta manera, tothom va tenir-hi el seu paper. Perquè les festes populars hi són per això, per sentir-nos part d’un col·lectiu, per estimar-nos i per celebrar que som d’on som.

Desitgem que passéssiu una bona Castanyada amb la gent que estimeu i que, malgrat les temperatures més pròpies d’estiu, la tardor hagi arribat per portar-vos molts moments de joia compartida!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website