Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

QUIN FINAL DE TRIMESTRE TAN INTENS A L’ESCOLA!

Aquestes darreres setmanes han sigut d’allò més intenses a l’Escola.

Si bé és cert que el desembre acostuma a ser un mes ple d’emocions, en aquest cas també us volem parlar d’experiències viscudes pels mestres i és que, com bé sabeu, el nostre equip està en formació constant. En aquest cas, estem molt contents d’explicar-vos que el dia 27 de novembre, tot el personal docent de l’escola va assistir a la presentació del conte “La Bici de la Lola” (Editorial Bellaterra, 2023) per tal d’ajudar a prevenir qualsevol mena de violència durant la infantesa. La xerrada va ser a càrrec d’Alba Barbé, autora del conte, i ens va donar les eines adequades per tal de treballar-lo a l’aula.

Per tal de celebrar el final de trimestre, a l’escola també passaran moltes coses relacionades amb la mateixa màgia de Nadal. L’alumnat d’Infantil i cicle inicial podrà gaudir de la ja tradicional entrega de la carta al patge i, per descomptat, després d’atipar-lo com Déu mana, podran fer cagar el tió. A més, a Primària podran ensenyar els seus dots teatrals amb els diferents espectacles de Nadal que oferiran a les famílies. I sí! Molts d’ells faran “Els Pastorets” i és que, a Vedruna Tona, ens agrada celebrar amb l’alumnat totes les tradicions més nostrades d’ençà que són petits. Ens importen les arrels, el poble i el territori.

Fem una menció especial a cinquè de Primària que, com els darrers cursos, ha fet una recol·lecta solidària al mercat municipal de Tona venent productes nadalencs d’artesania que han manufacturat a l’aula. Tots els diners recaptats aniran a finalitats benèfiques. Gràcies per la solidaritat i el cop de mà!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website