Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

VEDRUNA TONA, 150 ANYS BATEGANT AMB TU!

Des de Vedruna Tona estem molt feliços d’anunciar-vos que, enguany, la nostra escola celebra el seu 150è aniversari! Han sigut molts anys de treball al poble i pel poble, d’arrelament, de creixement treballant sempre des de l’amor i la passió per l’ensenyament de qualitat i el nostre país i cultura i, per aquest motiu, arriba el moment de celebrar-ho amb vosaltres.

L’Escola Vedruna Tona va néixer el 1874 fruit d’una necessitat educativa de les nenes del poble de Tona. Com bé recorden moltes tonenques i tonencs que ha estat entre nosaltres al llarg de tots aquests anys, inicialment, es va instal·lar en un local de l’Ajuntament i va ser el 1882 que es va traslladar al carrer Barcelona per acabar el 1955 a la ubicació actual, sempre al centre d’aquest poble que estimem. L’escola que va començar amb 25 nenes, dona servei avui dia a més de 600 alumnes i les seves respectives famílies i compta amb 72 treballadores entre docents i personal d’administració i serveis.

Així doncs, al llarg d’aquest 2024 aprofitarem l’avinentesa per estendre aquest aniversari i la seva celebració amb tota la gent que estima l’escola i el projecte, amb alumnat present i passat i, sobretot, amb l’orgull de ser d’on som, Tona, i la feina ben feta al llarg de tota la nostra història com a bandera. La celebració començarà durant aquest segon trimestre i comptarà amb nombrosos actes dels quals en sentireu a parlar segur.

Per començar, ja podeu trobar el logotip d’aquest aniversari a tota la nostra comunicació oficial i, si sou antigues alumnes, podeu registrar-vos al formulari de la nostra pàgina web per tal de rebre tota la informació i poder ser protagonistes d’algunes de les activitats.

No dubteu a venir, participar i festejar amb nosaltres aquesta gran alegria compartida. Venim de lluny i volem anar més lluny encara, sempre amb vosaltres, sempre al vostre costat.

Aprofitem per agrair a totes les persones que, d’una manera o altra, mestres o famílies, ens brinden la seva confiança any rere any acreditant així que, la nostra, és una gran escola.

Per molts més anys!

Visca l’ensenyament i visca Tona!

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website