Atenció al públic

Dl- Dv 8:00 - 18:00

C/ Germana Victoria, 21

08551 Tona

93 812 47 62

evt@evt.cat

VEDRUNA TONA VIU UN DIA HISTÒRIC AMB L’EMISSIÓ EN DIRECTE DEL “CATALUNYA MIGDIA” DE CATALUNYA RÀDIO  DES DE L’ESCOLA

Aquest passat 13 de febrer es va viure una jornada d’aquelles que es recordaran durant molts anys al poble i és que, aprofitant la commemoració dels 150 anys de la seva fundació i el Dia Mundial de la Ràdio, l’escola va acollir l’emissió en directe del “Catalunya Migdia”, informatiu diari de Catalunya Ràdio. Sens dubte, una oportunitat d’aprenentatge única per alumnes, mestres i entorn educatiu en general.

Vedruna Tona fa més de 30 anys que compta, dins de les seves instal·lacions, amb ràdio escolar pròpia, un fet que va captivar a l’equip del programa que va aprofitar l’avinentesa per parlar amb el nostre alumnat dels temes del dia i va convidar-los a presentar moltes de les notícies al costat del seu presentador, Òscar Fernández, que va mostrar un to i un tracte excel·lent de cara a tot l’alumnat. Quina millor manera d’aprendre a fer ràdio que al costat de professionals de veritat!

A més, durant tota la diada, l’ambient de gran dia es va fer palès, ja que des de ben entrat el matí el desplegament de mitjans per part de la ràdio pública va ser espectacular. Tot això, sumat al gran interès que va despertar l’efemèride en la nostra comunitat educativa, va desembocar en un informatiu bonic i diferent on l’alumnat en va ser protagonista i on es van tractar diferents temes relacionats tant amb l’ensenyament com amb l’actualitat. També hi va haver temps per parlar amb els fundadors de Ràdio Vedruna Tona o antics alumnes que, a dia d’avui, es dediquen a la comunicació i van fer les seves primeres passes als nostres micròfons.

Amb satisfacció i orgull, doncs, vam iniciar els actes de celebració dels 150 anys de l’escola sent conscients que, entre totes i tots, farem d’aquest, un any únic i especial que corroborarà, un cop més, que tenim una escola amb un projecte educatiu potent i un teixit social únic.

Estimem la ràdio.

Estimem l’escola.

Comments are closed.
Arxius

CreaEscola Quality Certificate for Education Website